EVENIMENTE

PENTRU FIECARE

copil județ lucrător cu copiii lucrător cu preșcolarii lucrător cu preadolescenții lucrător cu adolescenții

INSTRUIREA LIDERILOR DE ADOLESCENȚI

= online =

Copiii de la Grupul Veste Bună au crescut și cauți metode noi pe care să le implementezi la grup?
Domnul te-a înzestrat cu abilități pentru a lucra cu cei de 11-16 ani și vrei să predai eficient? Avem vești bune pentru tine!
AMEC oferă instruire specifică celor care lucrează cu adolescenții. Cursul: „Instruirea Liderilor de Adolescenți (ILA)”, pune accent pe formarea de Grupuri de adolescenți, continuarea lucrării începute în GVB, instruirea liderilor pentru a implica adolescenții în lucrare și alte subiecte specifice lucrării cu adolescenții.
Sunt stabilite câte 3 ore de curs în zilele de luni, marți și miercuri. Începem în fiecare zi la ora 17:45 și încheiem la ora 21:00. Pentru o imagine mai clară a programului, poți vedea orarul de mai jos.
Pentru a parcurge acest curs online în condiții optime și pentru a interacționa cu instructorii și colegii de curs este nevoie de:
  • aplicația zoom care trebuie să fie instalată pe dispozitivul pe care îl vei folosi,
  • o conexiune bună la internet,
  • o cameră web și un microfon (pentru discuțiile în grup, pentru întrebări/răspunsuri și pentru susținerea probelor practice).
Este sugerată conectarea de pe calculator sau laptop, conectarea cu telefonul limitând într-o oarecare măsură interacțiunea cu participanții, dar și afișarea optimă a conținutului oferit de instructor.
Pentru ca materialele necesare cursului să ajungă la timp, vă recomandăm să vă înscrieți până la data de 1 octombrie, în limita locurilor disponibile. Cei care se înscriu după această dată, dacă vor mai fi locuri disponibile, vor primi materialele cu întârziere.

Ce este acest curs?

Apasă AICI

Când?

9-28 octombrie

Unde?

Zoom

Cine poate participa?

Cei care au absolvit cursul PEC1 și au peste 21 de ani.

Cât costă?

150 de lei

Persoană de contact

Teo Ene  0740663821