Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Cineva spunea: „Singurul lucru constant în viață este schimbarea“. Într-o lume care se schimbă constant – la nivel local, național și internațional, cum putem noi să rămânem statornici? Cum să continuăm să-L iubim pe Dumnezeu și să rămânem credincioși Cuvântului Său? Cum să-i încurajăm pe cei din jurul nostru să facă același lucru? Dar copiii și adolescenții cu care lucrăm? Cum să-i ajutăm să fie pregătiți și echipați pentru această lume în continuă schimbare? Cu dorința de a investi în următoarea generație, haideți să arătăm copiilor și tinerilor, prin cuvânt și prin exemplu, cum să rămână statornici.

Te invităm cu drag la Conferința Națională AMEC din 5 – 6 aprilie pentru părtășie, mesaj biblic, resurse, ateliere și altele. 

Programul conferinței

Invitație specială la sărbătoare

Despre vorbitori

Este căsătorit cu Anca și au trei copii. Împreună au slujit ca misionari în cadrul AMEC (CEF) timp de peste 25 de ani – la nivel local, național, iar acum ca directori regionali pentru AMEC Europa.

Este psihoterapeut de cuplu și familie, membru fondator, trainer și consilier in ACCR (Asociația Consilierilor Creștini din România).

Este căsătorit cu Ema și au doi copii. Slujește de peste 20 de ani ca pastor în Biserica Baptistă Betania din Sibiu.

Este căsătorită cu Beni și au doi copii. Amândoi sunt implicați în lucrarea creștină de peste 25 de ani. În prezent Maria este coordonatorul departamentului rugăciune din cadrul AMEC. 

Fondator al Cluburilor de Programare pentru Copii și Tineri Punctul IT.
Pasionat de toate lucrurile care combină tehnologia, creativitatea și educația.

Despre vorbitori

Seminariile principale

Ateliere la alegere

Înregistrarea participanților

Dacă intenționezi să participi la Conferința AMEC, te rugăm să te înregistrezi. Te rugăm să faci lucrul acesta pentru fiecare membru din echipa ta. După completarea formularului de înregistrare, vei primi un link de Whatsapp, prin care te poți alătura grupului participanților la conferință. Pe acest grup vor fi postate ofertele la literatură, ofertele speciale și anunțuri importante în legătură cu conferința de la Sibiu.

Ai o întrebare?

În timpul conferinței vom avea un moment dedicat pentru a răspunde la întrebări. Dacă ai o întrebare legată de copii și cum se poate investi în viața lor (fie a copilului tău sau a copiilor cu care lucrezi), scrie-o în formularul de înregistrare și vom încerca să răspundem la ea. 

Întrebările primite până la data de 15 martie vor fi trimise vorbitorilor conferinței. Pentru întrebările din formular primite după această dată nu putem garanta faptul că vor primi răspuns din partea vorbitorilor. 

Costurile conferinței

Participarea la eveniment implică o contribuție de 80 lei de persoană (pentru ambele zile), care va acoperi o parte din cheltuieli: prânzul de sâmbătă, pauze (cafea, ceai, apă), ateliere, mapa de conferință etc. Această sumă nu include cazarea participanților.

Poți contribui online, cu cardul, după finalizarea înregistrării, sau ulterior prin transfer bancar (informațiile vor fi furnizate la adresa de email folosită la înregistrare). Poți plăti și cash, la sosirea la Sibiu. Dacă dorești să participi, dar banii sunt o problemă, solicită o sponsorizare prin intermediul butonului alăturat.

Informații utile

Cazarea este inclusă în prețul conferinței?

Nu. Fiecare participant la conferință se va ocupa de cazare pe cont propriu.
Dacă dorești, poți folosi: Airbnb, Booking, TuristInfo sau oricare altă opțiune pentru cazare.

Ce mese vor fi incluse în costul conferinței?

Doar prânzul, în ziua de sâmbătă. De celelalte mese, fiecare participant se ocupă pe cont propriu.

Ajung cu mașina. Pot folosi parcarea Bisericii Baptiste Betania?

Parcarea este asigurată la locație pentru durata conferinței (va fi în parcarea unde se află Tribunalul și Judecătoria Sibiului, str. Ocnei, nr. 33)

Intenționez să ajung cu trenul. Cum ajung la Biserica Baptistă Betania?

– Poți folosi mijloacele de transport în comun. Autobuzul 3 te va duce de la gara din Sibiu în proximitatea Bisericii Betania. Vezi aici harta transportului în comun din Sibiu.

– Dacă preferi să mergi pe jos, Biserica se află la o distanță de 1 km de gară sau aproximativ 15 minute.

– Câteva companii de taxi poți găsi aici.

Doresc să cumpăr literatură. Pot să plătesc cu cardul?

Da. Vei putea plăti cu cardul, cash sau online.

M-am înscris, dar nu pot plăti contribuția online. O pot plăti la începutul conferinței?

Da. O vei putea plăti cash, la primirea mapei pentru conferință.