EVENIMENTE

PENTRU FIECARE

copil județ lucrător cu copiii lucrător cu preșcolarii lucrător cu preadolescenții lucrător cu adolescenții

PREDÂND EFICIENT COPIILOR 1

= online =

Vrei să predai Evanghelia copiilor din vecinătate și nu știi cum? Sau vrei să-ți îmbunătățești predarea în mijlocul copiilor cu care lucrezi?
Asociația Misionară pentru Educarea Copiilor (AMEC) organizează cursul Predând Eficient Copiilor, nivelul 1 (PEC 1), online.
Vezi zilele și orele în care se desfășoară cursul, și dacă poți să te încadrezi în acest program.  Atenție: nu se permite absentarea de la mai mult de trei ore de curs (ești prezent atunci când camera ta video este pornită!). În caz contrar, nu poți primi diploma care atestă participarea ta la cursul PEC1.
AMEC nu cere cursanților care participă la cursurile noastre să acopere costul total al cursului. Motivul pentru aceasta este că nu dorim ca acest cost să fie un impediment în calea cuiva care dorește să se pregătească mai bine pentru a duce Evanghelia celor ce au nevoie s-o audă. Totuși, cerem ca fiecare cursant să contribuie cu minimum 150 de lei, sumă care va fi folosită ca parte a cheltuielilor implicate.
Pentru mai multe detalii despre curs și condițiile participării, poți intra pe pagina cursului PEC1, unde vei găsi toate informațile necesare.
Poți descărca orarul cursului mai jos:

Ce este acest curs?

Apasă AICI

Când?

13-29 mai
orele 18:00-21:15

Unde?

ZOOM

Cine poate participa?

Cei care au minim 17 ani și sunt recomandați de biserica locală

Cât costă?

150 de lei

Persoană de contact

Brezoaie Cosmin – 0761 636 052